2013. augusztus 28., szerda

Tips for BTS season

Alig pár napunk maradt az új iskolaév kezdetéig, ami a legtöbb emberből egy kellemes, bizsergető vágyakozással teli, mély depressziót vált ki. Talán túl konkrétan fogalmaztam ahhoz, hogy ez általánosítható legyen. Kezdjük hát előröl: az új iskolaév rohamos közeledte egy kellemes, bizsergető vágyakozással teli, mély depressziót vált ki belőlem. Vége van a nyárnak, az univerzum is próbálja ezt minél látványosabban tudtunkra hozni és lássuk be, sikerül neki. Persze nem hangol le annyira, mert köztudottan hosszúnadrág-párti vagyok. A legtöbben már valószínűleg túl vagytok a nagy balcsizáson, én ezzel is kicsit fáziskésésben vagyok, ugyanis holnap utazunk anyukámmal egy pár napra. Gondoltam még gyorsan összedobok nektek egy posztot, hogy addig se haljatok bele az unalomba nélkülem. Először egy BTS hault szerettem volna csinálni, de a mára betervezett nagy papírboltkifosztást el kellett halasztanunk. Legyen hát pár tipp/jó tanács/random ötlet.
Kezdjük az előkészületekkel. Ha eddig nem tetted meg, most még van idő egy kicsit rendbe szedni a környezetedet. Kezdve mondjuk a szobáddal. Nekem nyáron sosincs kedvem takarítani, úgyhogy egészen konkrétan gyűlik a szemét, a mosatlan, a szennyes ruha és a tiszta ruha is, amiket a stresszes készülődések közepette dobáltam szét. Szóval még mindig jobb, ha most fordítasz rá egy kis energiát, utána már csak a fenntartással kell foglalkoznod. Csinálj helyet mindennek a szobádban, ha egy kis változatosságra vágysz, gondold újra a berendezést vagy csinálj különböző dekorációkat, rakj ki inspiráló vagy saját képeket. Nézd át a ruhásszekrényed, kegyetlenül szabadulj meg minden olyan darabtól, amit már nem hordasz. Gondold át, hogy kell-e még valami az őszi ruhatáradba. Ha igen, menj és szerezd be! Keresd elő az ünneplődet és próbáld fel, hogy még mindig jól áll-e. Kínos lenne, ha hétfő reggel valami igazán váratlannal szembesülnél a tükörbe nézve.
sunpit:

Drew Barrymore is perrrfect
Ülj le és gondolkodj a következő éven. Gondold át, hogy mit szeretnél mindenképp megcsinálni vagy elérni, mik a terveid, mi az amin változtatni akarsz az előző évekhez képest. Fontos, hogy rendszerezett maradj. A listák mindig segítenek. Írj listát a lehető legtöbb dologról! A hosszútávú monotonitásba pedig bele lehet őrülni, úgyhogy jobb ha keresel magadnak valamit, ami leköt. Egy új hobbi, sport vagy akármilyen elfoglaltság. Például vezess naplót. Akár online blogot is, vagy sima, régimódi füzetecskét. Fotózz sokat és mellékeld a szövegekhez, hogy még izgalmasabb legyen. 
fhelicity:

❀
Ha szükséged van valami változatosságra, próbálj ki új dolgokat, akár egészen kicsikkel kezdve. Például: kísérletezz új sminkekkel, frizurákkal. Utóbbihoz mostanában sok videó is felkerült kedvenc beauty guruink által a youtubera. ( 1, 2, 3) Barátkozz új emberekkel, sosem tudod kiről derül ki, hogy tök jó fej. Annak ellenére, hogy mit képzeltél róla. Ha a barátaiddal vagy, keressetek új helyeket. Új helyeket a vásárláshoz, egy suli utáni kávézáshoz, vagy hétvégi bulizáshoz.
fhelicity:

❀
Remélem tudtam segíteni valamennyit ezzel a bejegyzéssel, mindenkinek remek utolsó pár napot kívánok. Pihenjetek és bulizzatok sokat, ameddig még lehet! Hétvégén igyekszem jelentkezni, addig is instagramon aktív leszek, úgyhogy kövessetek ott! ( @victoriaivan ) Feltéve, ha lesz wifi. Remélhetőleg lesz. Jó szórakozást! :)

2013. augusztus 23., péntek

Back To School Playlist


Már nagyon rég szerettem volna valami playlisttel előállni nektek és nem rég frissítettem az iTunesom, teleraktam régi és új kedvencekkel  és most nagyon meg vagyok vele elégedve. Szóval gondoltam egy párat kiemelek nektek. Szerintem nagyon jó dolog időnként teljesen átalakítani a lejátszási listádat, cserélgetni a zenéket az iPododon, telefonodon vagy akármilyen zenelejátszódon. Főleg most, hogy egy új iskolaév kezdődik, az embernek szüksége van kis változatosságra. Remélem segíteni fog nektek ez a 23 számot tartalmazó kis gyűjtemény. Még ha nem is használjátok fel, de néha elindítjátok háttérzajnak. Egyébként elég változatos lett. Egész friss számok mellett olyan klasszikusok is megtalálhatók, mint a Smells Like Teen Spirit vagy a Wonderwall.

  1. Imagine Dragons - Tiptoe
  2. Nirvana - Smells Like Teen Spirit
  3. Neon Trees - Everybody Talks
  4. The Lumineers - Big Parade
  5. Cage The Elephant - Come A Little Closer
  6. Eliza Doolittle - Rollerblades
  7. Bastille - These Streets
  8. The XX - VCR
  9. Alex Clare - Humming Bird
  10. Capital Cities ft. Soseh - Chasing You
  11. Guns N' Roses - Paradise City
  12. Of Monsters and Men - Six Weeks
  13. Amy Macdonald - This Is The Life
  14. Amy Winehouse - Valerie
  15. Gorillaz - Get The Cool Shoe Shine
  16. Lorde - Royals
  17. Neil Young - Don't Let It Bring You Down
  18. Oasis - Wonderwall
  19. Mumford & Sons - The Cave
  20. The Beatles - I've Just Seen A Face
  21. The Black Keys - Hell of a Season
  22. The Kooks - She Moves in her Own Way
  23. Foster The People - Don't Stop

Jó szórakozást hozzá! Szívesen fogadok tippeket és kíváncsi vagyok rá, hogy ti miket hallgattok mostanában, mik a kedvenceitek, úgyhogy írjátok meg nyugodtan! :) 

2013. augusztus 21., szerda

Fun with the G12

Már egy ideje nagyon fotózhatnékom volt, úgyhogy gondoltam áthívom egy táboros kismókus társamat mókázni kicsit. Nagyon jó képek születtek és hivatalosan is ő lett a kedvenc modellfotópartnerem! Legközelebb csinálunk valami kreatívabbat, addig is napi harmincszor fogom átnézi az összes képet, mert egyszerűen nem bírok betelni velük. Szóval most megosztom veletek, hogy ti is gyönyörködhessetek bennük. A saját fotós Tumblrömön megtekinthetitek őket nagyobb felbontásban is. Azután nézzétek meg az ő friss és ropogós tumblogját

2013. augusztus 19., hétfő

FrozenYogurt, BananaMacchiato & 4bloggers

Ezen a szép hétfői napon történt, hogy négy blogger, Kata, Kinga, Niki és jómagam felkerekedtünk és életünkben először teljes fizikai valónkban is találkoztunk. Eredetileg a Cserpesbe akartunk menni, de kiderült, hogy a hosszú hétvégén zárva vannak. Így hát átmetróztunk az Árkádba és kipróbáltuk a Jono Yogo johurt fagyizót, ami kellő endorfint termelt ahhoz, hogy feloldódjunk és összehangolódjunk. Persze muszáj volt fotókat készíteni, később kint is a gyönyörű kukával az építkezés előtt. Ezek után még beültünk a CoffeeShopba egy kávéra, majd jó divatblogger módjára végigjártunk pár üzletet is. Bár senki sem szaladt oda hozzánk sikítva, sírás közeli állapotban autogramért és közös fotóért, nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök, hogy végre igazából is megismerhettem őket. (Kivéve persze Katát, akivel amúgy is egy suliba jártunk.)


 

2013. augusztus 14., szerda

Back To School Outfits

provogue
Megérkeztünk Augusztus középmezőnyébe, így lassan mindenki önkéntelenül is elkezd gondolkodni azon, hogy mindjárt szeptember és ezzel egy új iskolaév kezdődik. Lassan el kell kezdeni új tollakat és füzeteket venni, átnézni a ruhatárunk és felfrissíteni az őszi szezonra. Ehhez szeretnék egy kis inspirációs motivációlöketet küldeni nektek és persze magamnak is, mert egyelőre elég nagy a káosz a szekrényemben.

Untitled #126 by viktorii featuring a foldable backpack
Hétfő Ki is szeretné a hétfőket? Egy újabb hét kezdődik. Ha rossz az idő, az a baj, ha szép az idő, az a baj. Mert miért is süt a nap egy ilyen szörnyű napon? A hétfő az, amikor még szeretjük megtartani a hétvége kényelmeit, de azért mégis ki kell néznünk valahogy..
Untitled #123 by viktorii featuring navy opaque tights
Kedd Ilyenkor már talán van egy kis kedvünk csinosnak lenni, de nekem tavaly ez volt a leghosszabb napom. Ez kilenc órát jelentett mindenféle lyukas vagy alvásra szánt óra nélkül, úgyhogy mindenképp kényelmesen kellett felöltöznöm. Ki tudja, idén mi lesz?
Untitled #127 by viktorii featuring patagonia
Szerda A mérföldkő, amikor már a felén túl vagyunk, de még mindig nem látjuk a megnyugvást jelentő szárazföldet.
Untitled #124 by viktorii featuring steve madden
Csütörtök Ez a nap az, amikor már nem érdekel semmi, mert holnap úgyis péntek van és mindjárt túl vagy az egészen.
Untitled #125 by viktorii featuring stila lip glaze
Péntek Végre eljött az utolsó nap. Reggel azzal a gondolattal a fejedben kelsz, hogy most már ezt a kicsit fél kézen állva is kibírod.


Ezek után megpróbáltam szemezgetni kedvenc üzleteink kínálatából, alternatívát keresni egy-egy darabra és összeállításra. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, menj
TOVÁBB

2013. augusztus 12., hétfő

Wake Me Up

rosaie-tea:

contemplating
Sziasztok Mandulavirágaim! Gyakorlatilag már egy hete itthon vagyok, úgyhogy tartozom egy bocsánatkéréssel, amiért eddig még nem jelentkeztem. Bocsánat! A helyzet az, hogy az agyam most leginkább egy tál káposztasalátához hasonlít, a kommunikációt legtöbbször hümmögéssel oldom meg, fokozom a rendetlenséget a szobámban és szenvedek. Abszolút nem tudok mit kezdeni magammal, úgyhogy azt hiszem inspirálásra most nem vagyok kimondottan alkalmas. Ettől a héttől fogva próbálom kicsit felébreszteni magam és kitalálni, miről is posztoljak. Ha bármi ötletetek van, nyugodtan írjátok! Mivel most mást nagyon nem tudok kitalálni, inkább pár instagram képet mutatok nektek. Yay!
Szóval azt hiszem első, de lehet hogy második hét végén idén is ellátogatott a táborba az Annimal Cannibals és adott egy koncertet. Iszonyatosan jó volt, annak ellenére is, hogy az év többi részében nem hallgatok AC-t. Haha. De azért jó volt kicsit kiadni a fáradtságot és tombolni. A második képen az egyik kedvenc csapattagomat, Cukit láthatjátok.
Második hét végén pont a lehető legrosszabb időpontban voltam beosztva trambulin ügyeletre, a busz indulása előtt, így el kellett lógnom, hogy tudjak búcsúzkodni. Egyébként a csodás fehér vansem mostanra csodás szürke vans lett. Őket meg nagyon szeretem és nagyon hiányoznak! 
A három hét alatt sikerült megtartanom a csokit csapatszínnek. Az első két hétben mindig másodikok lettünk! A harmadik meg nem számít haha. A második kép szintén trambulinügyeletben készült. Elég fura volt, hogy a legtöbb ember, akik az előző években a barátaim voltak, diákok maradtak én pedig táboroztató lettem. Nekik is az volt, de legalább tudtak szórakoztatni ügyeletekben, mert nekik nem volt beosztás.
Mi voltunk a japán félkarú rabló. ooóó yaay! Ezt most nem valószínű, hogy értitek, whatever. Mégegy második heti búcsúzkodás.
Harmadik heti kismókus társaim és a kajáltatások utáni rutinmeló.
Az első kép még a nagymamámnál készült vidéken. Annyira büszkén mutogatta a panelteraszon létrehozott kis fűszeres sarkát. Nekem pedig nagyon megtetszett. Hétvégén hozták az új mosógépünket és hát ez természetesen egy csomó pukkanós fóliával járt. A ti mosógépetek zenél, ha készen van a mosás? Nem? Gondoltam. A mienk igen! (#swag) 

Igyekszem minél hamarabb jelentkezni, valami értékelhetőbb bejegyzéssel. Addig is kitartás! :)